Aksesuarları değiştirin eviniz değişsin

Çok iddalı bir başlık oldu :)
Eğer sizde benim gibi büyük değişikler yapmadan odalarınız yenilensin istiyorsanız mesela yastıklardan başlayabilirsiniz. Bizim misafir odasında çerçevesi krem rengi koyu kahverengi bir koltuk var. Duvarlar ise mor a kaçan gül kurusu renginde. Bende buna uygun bir kumaşı görünce hemen alıp yastıkların yarısına kılıf olarak diktim. Yapımı hem çok kolay, hem de fazla zaman almadan tamamen farklı bir hava verebilirsiniz odanıza ;)

Yorumlar

  1. Kesinlikle katılıyorum tatlım,ev textilini değiştirmek evin bütün dekorasyonunu bir anda değiştirebiliyor...
    renkler ve desen çok hoş,güle güle kullan tatlım..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş. Deseni harika, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. evcilik tesekkür ederim canim ;)

    L@L tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş. elinize sağlık! kumaşı nerden aldınız? fiyatı ne kadar acaba? ben de vintage tarzı eflatunlu perde ve kırlent düşünüyorum da...

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım.Benim hep yaptığım bir şey bu, canım sıkıldıkça gözüm yeni bir şey aradıkça kırlenttir, perdedir oynarım kendime göre ama bu kadar yastığı kılıfı sonra nereye koyacağımı bilemiyorum, bak şimdi çalışma odasını düzenlemem gerektiğini hatırladım:)

    YanıtlaSil
  6. nnn ben kumasi buradan aldim: http://www.stoffe-hemmers.de/dekostoffe-dekostoffe-mit-blumen-c-60_96.html?page=2&sort=2a kolay gelsin ;)

    Fadis seninde harika isler yaptigini okuyorum canim seninde ellerine saglik ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş duruyor. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  8. suhuba cok tesekkür ederim canim

    YanıtlaSil
  9. bilgilendirdiğiniz için çok sağolun! ama burası almanyadan bir site :) herhalde türkiye den baya kargo parası tutar. astarı yüzünden pahalıya gelir :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder