2011-> 2012 Mutlu Yıllar..

Koltukta oturup bloguma yazı hazırlıyorken birden yandan sol gözüm kamaştı. Aldırış etmedim. Fakat aydınlık o kadar göz kırptı ki, başımı çevirip bu manzara ile karşılaştım. Sizce de kalbe benzemiyormu? O anda durduğum şekil ile ışığın yansıması müthişdi. Hayır ben evrene pozitif enerji gönderenlerden değilim.Saygı duyarım.Evreni fazla meşgul etmem, içimde taşırım pozitif enerjimi,inançlarımı..
Bu manzara beni o anda büyük mutlulukların yaşandığı eskilere götürdü. Ve bu köprüde geçen yılları düşündüm. Seneler akıp gidiyor. Zaman bir tren gibi,önümüzden geçiyor. Onu güzel anılarla doldurmak bizim elimizde.. Biz ona yetişememekten şikayet eder dururuz. Oysa bir gün son durakta o treni biz karşılıyor olacağız..Ve ne kadar dolu,ne kadar boş geçmiş yıllarımız o zaman göreceğiz. Her bir vagonu dolu dolu geçirmek için sağlık dolu,huzurlu,mutlu,başarılı bir 2012’miz olsun. Hiç bir boş vagonumuz olmasın, hepsi mutlulukla, heyecanla dolsun.

2011 şahsım adıma Allah'ın verdiği en güzel hediyesi, kızım ile geçen bir yıl oldu. Onun sevgisini tarif etmek imkansız. Üzüntüler bile pembe pamuğa sarılı yaşandı.Cennet ayaklarımın altında yürüdüm.
Fakat ülkemiz açısından yaşanan üzüntüler ve felaketler bizi derinden üzdü. İnsan başkaları acı çekerken nasıl mutlu olabilir ki? Hele ki anneler evladını kurşunla veya enkazın altında yitirmişse,bu acıya bir yürek tek başına nasıl dayanır ki... Şehitler, deprem, eşleri veya kardeşleri tarafından öldürülen kadınlar.. bunların hiç birine başımızı çevirip görmemezlikten gelemedik. İşte bu yüzden bu sene yılbaşı bizde aile içinde her akşam olduğu gibi yemek ve müzikle geçicek.
Aslında benim çocukluğumdan gelen bir gelenek özel günler her zaman kutlanırdı. Fakat bu kadar acının üzerinde,hele ki Van soğukdan donarken eğlenmek imkansız. Ama bu sizi eğlencenziden,sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu bir günden alıkoymasın. Herkes kendi içinde mutluluğu yakalarsa,eminim toplum olarak daha az gözyaşı dökeceğiz.  Bu vesile ile tekrar herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu ve barışla geçen bir yıl diliyoruz.
İmkansız gibi duran, erişilmeyen dileklerinize, 2012'de parmak uçlarınızla dokunmanız dileğiyle ;)

Yorumlar

  1. Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR!

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim Sevil hanim,ayni dilekleri, ve saglikli uzun bir yil gecirmenizi dilerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı mutlu bir yıl dilerim:)

    YanıtlaSil
  4. Fadis tesekkür ederim. Ailene sana saglikli mutlu seneler dilerim ;)

    YanıtlaSil
  5. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sizin de yeni seneniz sağlıklı, mutlu, başarılı geçsin inşaallah..

    YanıtlaSil
  6. Sağlıklı,huzurlu,mutlu, kızlarımızla her anı dolu dolu yaşayarak, hep keyifli, bol bereketli, tasasız kaygısız, güpgüzel bir sene olsun inşallah 2012.

    Sevgimle!

    YanıtlaSil
  7. canım inşallah güzel dileklerin için,hepimize güzel bir yıl olur inş.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. kalp simgesini bende yaşantımda görüyorm vede gördükçe çok mutlu oluyorm bambaşka..

    yeni yılda herşey gönlünüzce olsun sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum..yeni yılda sağlık,huzur ve neşeniz eksik olmasın:)sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
  10. çok güzel br kare yakalamışsın..

    :)
    iyi seneler olsun prensesle..
    pembe dünyanız hiç grileşmesin..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Canim benim,
    güzel dileklerin icin te$ekkürler! (Son cümleye bayildim:)

    Sana ve ailene mutlu ve gönlünzce gecire bileceginiz bir yil diliyorum.
    Cok öptüm.

    YanıtlaSil
  12. Yorum yazan herkese tesekkür eder ve saglikli,mutlu ve huzurlu bir yil dileriz.

    YanıtlaSil
  13. amin diyelim cnm,mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  14. Senin de 2o12'de dilediğin hersey o Guzel kalbine layık olsun canım...
    Xoxox

    YanıtlaSil

Yorum Gönder