DIY: Arta kalan kumaşlarla minik cüzdan diktim

Bu aralar sanki evdeki arta kalan parça kumaşlara savaş açmış durumdayım.

Dikiş dikerken düzeni korumasını beceremiyorum. Sonrası hep bir dağınıklık oluyor. Bu defa küçük parçaları toplayıp bu işe koyuldum. Bakalım daha neler görücez ;)
Arka kısmına daha bir minik kumaşla kalp kesip çiçek motivi vererek diktim. İçine yine parça bir kumaşı diktim,daha sert olsun diye. Aslında dikimi anlatmaya gerek yok, dört köşe kumaşı astar kumaşla tersten dik, açık bir yer bırakıp ters çevir, çanta gibi katlayıp tekrar dik ve bitti.. ;)

Yorumlar

  1. yahu ben anlamıyorum, senin bu artan kumaşların hep cok güzel kumaşlar. hep bi puantiye olsun, çiçek motifleri olsun, cicili bicili renkler olsun. nerden buluyosun kuzum bunları? cok da zevklisin, hep güzel kumaş parçalarını seçip harikalar yaratıyosun. eline saglık bebişim:)

    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bu sorunun sorulacagini hissettim dersem ne düsünürsün? :))) Bende hem kaliteli hemde güzel kumaslar oldugu icin her bir parcasini degerlendiriyorum :) Bize yakin kumasci magazasi var, baya büyük bir magaza,ordan almistim. Ama i-net de de var.Kaynak vermistim bir zamanlar. Isterseniz yine veririm,ama TR,de degil yurtdisinda ;) Tesekkür ederim canim ;)

    YanıtlaSil
  3. ve ben sordum tabiki :) ben her türlü bilgiye acıgım. yurtdısı kaynagı da olur fark etmez. online alisveris delisi oldugum icin sorun yok yani:) link verirsen süper olur kuzum? öperim.

    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Simdi kuzumu aşı için doktora götürücem bugün içerisinde toplayıp yazarım canım ;)

    YanıtlaSil
  5. amanin içi dışı puantiye
    şimdiden kuzuya geçmiş olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder