Vintage Duygular

Minik Kuşun'un bu yazısını okuyunca birden kendi çocukluğum aklıma geldi..Bende 80li çocuğu olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Çocukluğum kalabalık bir ailenin içinde,kocaman bir bahçede,ağaçların üzerinde geçti. Düşe kalka,dizler yara bere içinde büyüdük. Seksek oynar, misket yuvarlardık. Kışın üzerinde çay demlenen kestane pişen sobaların etrafında oturur, TRT izlerdik. Yuvarlarlak minik fırından börek kokuları evi sarardı.
Yılbaşı tombala ve ekrandaki eğlencelerin sesiyle geçerdi..Ramazanlar muhabbet,sevgi,neşe,huzur dolu kalabalıklarla geçerdi.
Bu vesile ile umarım herkes hayırlı,huzurlu,sevgi,saygı,neşe dolu,büyüklü küçüklü bir Ramazan geçiriyordur..

Yorumlar

  1. Allaha hamd olsun canım benim gayet güzel gidiyor ramazanımız...dilerim sizinde öyledir...
    resimdeki dolap tam benlik .evime geçtiğimde mutfağımda böyle bir dolabım olmasını ne çok istemiştim.çizimlerimi hazırlamıştım ama... evin avangard konseptine uymadığı için iptal etmiştim hiç istemeden....Allah nasip ederse kır evimi vintage tarzı döşeyeceğim...ve bu dolaptan illede yaptıracağımmmm...(yani içime dert oldu...dünya malı koşuyoruz peşinde Allah af etsin)
    öpüyorum canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Anneannemin var bu mutfak dolabindan ama kahve renginde tahtadan,cok eski..Ben yenileyelim diyorum ama onlar o halinden memnun.Sonra bende iyiki yapmiyorlar diyorum,ne de olsa anilar var silinmeyen..Umarim diledigin gibi dolabina kavusursun Yesimcim.Bende sizleri öpüyorum canim

    YanıtlaSil
  3. cok güzel tarif etmişsin kuzum, aynen öyleydi cocuklugumuz. tombala da hakkaten o zamanlar başka keyifliymiş..

    YanıtlaSil
  4. Roman tadında hatırlatma.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder