Aslında yapımı çok basit ve lezzetli bir tarif.. Bütün ana yemeklerin yanına yakışır..
Fırını 200 dereceye alalım.
İstediğiniz boyda yuvarlak tepsiye ince ince dilimlediğiniz patatesleri dizin, aralarına Beşamel sos,tuz,karabiber ve rende kaşar serpin.
En üste isterseniz patates biraz fırında kaldıktan sonra,eğer üzerinde kızarmış kaşarı seviyorsanız hemen serpip fırına verin. Üzeri kızarana kadar pişirin.
Beşamel Sos
2 bardak süt, 1 y.k. sıvıyağ, 1 y.k. un,tuz. Tencerede hafif muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
Afiyet olsun ;)
nefis olmuş yarın hemen deneyeceğim canım....ellerine sağlık.hayırlı geceler diliyorum.prensesi yerime kocaman öp...segilerimle...
YanıtlaSiltesekkür ederim Yesimcim,bende sizleri öpüyorum ;)
YanıtlaSilbayılırım bende,ellerine sağlık ;)
YanıtlaSiltesekkür ederim, sana da kolay gelsin az kaldi.Allah saglikli bi sekilde kavustursun ;)
YanıtlaSil