Sonunda buldum.. Tavsiye edebileceğim bir Şampuan: Guhl

Yıllardır saçlarımla ilgili sorun yaşıyorum. Daha doğrusu şöyle: Saçlarım kıvırcık ve oldukça kuru.Ve oldukça inatçı. Her zaman fön çekmekle uğraşamam. Saçıma uygun, silikon içermeyen,doğal bir şampuan arıyordum. Doğal şampuanlar saçlarımı iyice keçe gibi yapıyordu..
Bir tavsiye üzerine Guhl'u aldım. Açıkçası kullandıktan sonra saçlarım yine sert ve kuru oldu. Fakat sonra saç bakımı kremini de kullandıktan sonra, yıllardır hayalini kurduğum saçlarıma kavuştum :) Çok iddalı ama inanın abartmıyorum.
Saçlarım parlak,yumuşak ama sönük değil. Bakımlı duruyor ve inanılmaz güzel form alıyor. Yakında kendime şampuan üretirim artık diyordum ki sonunda hem sağlıklı hemde mutlu eden bir şampuan buldum ;)
Belki benim gibi sorun yaşayan olur diye paylaşmak istedim ;)  

Birde gebelikten dolayı kızımın 4.ayına girerken dökülen saçlarım resmen çimen gibi çıkıyor.. Boşa üzülmüşüm.. (Kimse üzülmesin,geri çıkıyorlar) ;)

Yorumlar

  1. bu gerçekten çok iyi oldu..saçlarımla ilgili hem de seninkiyle aynı sorunlarım var..en kısa zamanda alıp deneyeceğim inşallah..paylaşım için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Permaren rica ederim, memnun kalacagini düsünüyorum. Kullanipta iyi gelmedi diyen yok. Birde her saca iyi, sirf benim gibi inatci kafaya degil ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guhl Türkiye İnstagram hesabından bulabilirsiniz

      Sil
  3. Saçlarımız ve sorunları aynı :(
    kesinlikle dönüşte deneyeceğim ama market ya da kozmetik reyonlarında denk gelmedim ecz. 'mi satılıyor, bir de çok dökülüyor saçlarım,umarım iyi gelir...
    bu arada teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle benimde böyle bi şampuana ihtiyacım var...

    YanıtlaSil
  5. Rica etsem nereden bulabilceğimizide not düşer misiniz?
    Teşekkür ederim şimdiden.
    Melda.

    YanıtlaSil
  6. peki nerede sayılıyor??

    YanıtlaSil
  7. Douglas da bulabilirsiniz. Kuaförünüze sorun birde,onlarda biliyor..Aklima gelen en son ihtimal internet üzerinden siparis verebilirsiniz.. Eger yine bulamazsaniz bana geri dönün,direk yetkilisine sorarim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuaförüme de sordum, internetten de baktım, bulamadım. rica etsem yardımcı olabilirmisin?

      Sil
  8. Valla dediğiniz hiç bir yerde bulamadım ben. Siz nereden aldınız oradan deneyelim birde?

    YanıtlaSil
  9. Online Siparisi : http://www.drogerie-rfb.de/onlineshop/ buradan verebilirsiniz. Detayli bilgi icin ingilizce/almanca email atabilirsiniz : shop@drogerie-rfb.de

    YanıtlaSil
  10. merhaba. Geçen hafta keşfettim siteni ve o kadar iyi geldi ki bana. Önce Akşam 17.00 den sonra yemek kuralı ilgimi çekti hatta yorum yazdım ve 1 hafta uyguladım (1,5 kg. verdim bu arada) ama ramazan nedeniyle bırakmış oldum. Ramazan sonrası devam edeceğim inşaallah. Sonrasında benim de bebeğim 4. ayına girmek üzere ve saçlarım tutam tutam dökülüyor ve ben bunu kendime dert ediyordum. Umarım benim de yerine yenileri gelir. Douglasa gördüğüm yerde de ilk işim girip bu şampuandan almak olacak. Siteniz bir harika....

    YanıtlaSil
  11. Emel güzel yorumun icin tesekkür ederim. Eger birsekilde yardimim dokunmussa ne mutlu bana. Masallah,öpüyorum kuzunu.. Benimde tam 3,5-4 ayina girerken baslamisti. Hemde nasil.Insan birden öyle dökülünce kötü oluyor. Benim su anda önlerimde kisa kisa geri cikiyor,dökülmede azaldi. O anda insana "benim ki gecmiycek,kel kalicam" gibi gelsede inan dökülme azaliyor ve yeni sac cikiyor. ;) Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. ya çılgınlar gibi arıyorum bu şampuanı nerden buldun allah aşkına! yok yani gratis watsons bakmadığım yer kalmadı. Bir de silikon içermeyen derken ne demek istedin? tam anlamını bilmiyorum normal şampuanlar silikon mu içeriyormuş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten bulabilirsin canım, silikonla ilgili bilgileri de google dan arat. Tek cümleyle anlatılacak birşey değil

      Sil
  13. Merhabalar, Guhl şampuanların Rossmann mağazalarında satıldığını öğrendim. benim bildiğim Nişantaşı'nda var mağazası. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,siz yaziyi yazali epey olmu$ ama, ben sac dökülmesiyle alakali care ararken daha yeni okudum, ögrenmek istedigim: bu markanin hangi $ampuanini kullandiginiz? ayrica sac dökülmesine careolarak ba$ka bir ürün ke$fettiniz mi? Te$ekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) ,Öncelikle evet ben hala Guhl kullaniyorum. Genelde kuru saclar icin olani, cünkü saclarim kivircik ve kuru :/ Sac dökülmesine karsi, doktorumun tavsiyesi ile ve gercekten cok faydasini gördügüm : Vitamin B12 haplari. Üzerine yok. Ne krem, ne sampuan ne de baska birsey. Birde kuru saca bende iyi gelen Argan yagi. Umarim yardimci olabilmisimdir. Sevgiler

      Sil
  15. Cok te$ekkür ediyorum cevabiniz icin, önerilerinizi dikkate alicam, benden de sevgiler :))

    YanıtlaSil
  16. Merhaba yorumun nedense görüntülenmedi fakat sunu söylemek istiyorum. Rossmann larda oldugunu yukaridaki yorumlarda okuyabilirsin. Baska türlü ne tür yardim istiyorsun aciklayabilirsen sevinirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder