Tatilden & Bizden notlar..

Bugün ve geldiğimiz günden beri ailece bahçede baharın tadını çıkartıyoruz. Hem yorgunluğumuzu üzerimizden atıyor hemde 'sessizliğin' doğanın tadını çıkarıyoruz. Bizim bahçede geçen sene de bahsetmiştim 6 adet elma, kocaman bir kiraz ve kocamanın yanında küçük bir vişne ağacımız var. Ayrıca nane,sarımsak, çilek,kekik ve reyhan ve daha sayamadığım yeşillikler,havuç,patates,üzüm,fasülye vs.. var. Sağolsun özellikle kayınbabam ve annelerimizin sayesinde tüm sebze ve meyveler bol ve bakımlı.
Bahçeden yazıyorum ama Mado'nun Cevizli Tabağını da araya sıkıştırmadan geçemiycem. O nasıl lezzet,bayıldım. Mutlaka tavsiye ederim.Ben cevizi eşim Antep Fıstığını (ve Mado'nun Fıstıklı Tabağını) çok sever. Cevizi sabahları Nesfit Fruits'e, pilavlarıma,yulaflı meyveli yoğurt veya sütüme yada sade yerim.
Ve en son gelelim alışverişe: Kızıma bu sene en güzel cicileri LC Waikiki'den beğenerek aldım. Çok hoş,tam bize göre kokoş şeyler gelmişti.Bize göre de hoş şeyler vardı.Zara Kids ve LC Waikiki'ye mutlaka bakın derim. Birde Bloglarda hep Kadıköy Cuma Pazarındaki Kumaş Pazarından bahsedilirdi. Bizde kalktık taa Sarıyer'den Kadıköy Hasanpaşa'ya gittik. Tamam güzel kıyafetler vardı, ama kumaşlar beni hayalkırıklığına uğrattı. Benim eve yakın kumaşçıda uygun fiyata daha çok çeşit ve kaliteli kumaş var. Yani boşuna gitmiş olduk.. Ama markaların üretim fazlası çok güzel bluzlar bulduk..
Hmm.. daha çok varda şimdilik aklıma gelenler bu kadar..
Artık Eylül'e kadar tatil yok burdayım ;) . Sizler nasılsınız?

Yorumlar

  1. Bende özlemle tatil'e gitmeyi istiyorum ama dahaa çoooooookkk var malesef :(

    YanıtlaSil
  2. Bu tshirt çok şirin :)arkadaşımın bebeğine hediye alacağım, tavsiyeen uyup zara ve lc waikiki'ye bakıyım bu akşam.

    YanıtlaSil
  3. Lcw'nin hamile kolleksiyonu da bu sene çok güzel..Bebişi ise düşünemiyorum kimbilir nasıl da süslemişsinizdir onu :)

    YanıtlaSil
  4. LC Waikiki gecen yaz da benzer tisortlerden cikartmisti. Cok hosuma gittiginden, sirf bu tisortler icin cocuk yapicam demistim :))) Sectigin model cooook guzelmis, gule gule kullanin anali kizli. :) Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin. Benim de bahce her daim annecik sayesinde bakimli ve verimli olur :)

    YanıtlaSil
  5. ne güzeldir

    bahçede ağaçların arasında yorgunluk atmak :)

    pazardaki kumaş şans birazda
    bazen çok güzel kumaşlar geliyor ucuz ucuz

    bazen de beş para etmeyecekler :)
    mesela geçen sene o kadar çok kumaş aldım ki çarşamba pazarından
    harika şeyler vardı
    Bu sene gittiğimde bişey bulamadım :)

    dedim yaa şasn biraz da takip etmek lazım sürekli vakit buldukça

    YanıtlaSil

Yorum Gönder