The Tourist - Sinema

Büyük bir sinema tutkunu olduğumuzu biliyorsunuzdur.Aslında en son sinema yazımdan sonra birçok film izlememe rağmen buraya yazmamışım.Dün gelen misafirlerimle sinema ve bu film hakkında konuşmuşken yazmalıyım dedim.
Evet hala gelen gidenim çok,ve bu yoğunluk bir süre devam edicek.
Johnny Depp'e her konuda hayranım,özellikle de oyunculuğuna.
Gelelim filme. Bu ikilinin aynı projede yer alması yıllardır bekleniyordu hayranları tarafından. Senaryoyu çok beğendik. İnce işlenmiş ve heyecan azalmıyor.Merak ediyor ve özellikle Depp'in iyi oyunculuğu ve Venedik'in büyüleyici manzarası ile filmi sıkılmadan pür dikkat izliyorsunuz. Anjelina Jolie bana biraz kompleksli geldi. Çok kırıtmış..Oyunculuğundan çok seksi ve ona takılan tüm sıfatları taşıma çabasında. Aslında oyunculuğu iyi neden bu kadar 'bakın ben yaşlanmadım hala güzelim' telaşına girmiş anlamadım. Kısaca film izlemeye değerdi.

Yorumlar

  1. Vay be iki usta ha?! İzlemek gerek :)

    YanıtlaSil
  2. arşivimde daha izlenmemişler arasında duruyor.. bu akşam listeye alayım hazır yorum gelmişken :)

    YanıtlaSil
  3. ne tesadüf bizde az önce izledik
    filmi beğendik ama venedik bizi bizden aldı

    YanıtlaSil
  4. Ben de çıkar çıkmaz kız kardeşlerimi eşimi ve kuzenimi alıp grup halinde seyretmiştim, herkesin yorumu farklıydı... :) Ben çok beğendim kurguyu, ama Anjelina konusunda tamamen katılıyorum diyebilirim... ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben olumsuz şeyler söylüyeceğim galiba. Gayet gereksiz bir film olmuş 20. dakikadan sonra esnemekten başka birşey yapmadık . beklediğimiz aksiyon yada herhani birşey gelmedi. Johnny Depp hatrına sonuna sabrettiğim bir film oldu . Venedik için izlenebilinir yinede sanıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder