23 günlük aşkın bitmeyen öyküsü

Başlıkta yazdığım gibi,prensesimle olan aşkımı sonsuza dek yazabilirim. Şu anda alışma yolunun yarısını geçtik diyebilirim. Yavaş yavaş herşey rayına oturuyor gibi. Dün bebeğim ilk defa burada diktiğim ve beşiğe astığım kalpleri gördü,ilgi ve heyecanla izleyip uyudu.
Dün ilk defa etrafını,bizleri daha dikkatli izledi ve dinledi. Dün akşam dedeyi kocaman gözlerle dinleyip tebessüm etti. Bugün ise annesinin anlattıklarını heyecanla dinlerken kocaman gülümsedi. Evet bebeğim artık sadece uykuda değil,uyanıkken de gülümsüyor!
Yanakları şişti,gıdığı çıktı. Gobişi büyüyor,bacakları doluyor. Öpmeye,koklamaya doyamıyorum. Ona hazırladığım anı defterime yüreğimi dolduran mutluluğu sığdıramıyorum. Onun için,tüm bebekler için, anne olmak isteyenler için dua ediyorum.. O uyurken,bazen gözümden uyku aksada onu izlemekten kendimi alıkoyamıyorum.Doktoru demiştiki uyanıkken arada bir sırtüstü yatırın ki başını kaldırarak boyun kaslarını çalıştırsın. Bizim minnoş onunla kalmıyor,kendini ayakları ile sağa sola atıyor. Aynı güç minik ellerinde olsa emekliycek herhalde :)
Onun heyecanı, meraklı bakışları,onun ilkleri benim günümü hergün yeniden doğmuş gibi aydınlatıyor..
İşte böyle uzuyup gidebilir bu satırlar.. Hiç durmadan yazabilirim..
Resim Kaynak

Yorumlar

  1. Duygularını öyle içten dile getirmişsin ki okurken gözlerim doldu.Miniğin ile sana mutlu,sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum canım...

    YanıtlaSil
  2. ahh annelik insanı isimsiz şairlerden ediyor değilmi ?

    YanıtlaSil
  3. Allah mutlulugunu, heyecanını daim etsin arkadaşım. gözleriniz hep gülsün inşallah...

    YanıtlaSil
  4. bebek kedi kız güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Sende sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür yaşa..

    YanıtlaSil
  5. neval aynen öyle canım! :)

    iki dirhem bi çekirdek Amin canım. Seninde,sevdiklerinde sağlıklı günleri gülen gözlerle karşılamanız dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  6. insan evladına bakmaya doyamıyor.. ilk doğum yaptığım zamanlarda onu seyretmek için uyumazdım... Allah size bağışlasın yavrunuzu ve mululuğunuzu daim etsin inşallah...

    YanıtlaSil
  7. Haklisin Emine, insan gercekten onu izlemek icin uyumuyor! :) Amin! Allah hepimizin evladini bizlere bagislasin,mutlulugumuz daim olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder