Bebek beşiği süslemesi

Merhaba uzun zamandır bloga konsantre olamıyorum. Şu anda hayat öyle hızlı ve nasıl desem yoğun,heyecanlı ilerliyor ki neyi anlatsam neye öncelik versem,kime,hangi işe öncelik tanısam bilemiyorum. Ama hiçbir şeyden şikayetçi değilim,heyecan dorukta. Ne de olsa 8gün kaldı :) Ben 11kg bebiş 53cm 3450kg..
Herşey iyi gidiyorken haftasonu 2gün üstüste kalabalık ortama girdim ve maalesef grip oldum. Fakat 2 gün abartısız günde 3litre nane limon,bal,rezene çayı içerek,dinlenerek,terleyerek atlattım sayılır. Çay içmeye devam ediyorum.Onun dışında ağrım yok,sızım yok. İnşallah doğumda hamileliğim kadar rahat ve sorunsuz geçer..Fakat ağırlaştığımı hissettim,yani sona doğru geliyoruz.

Bebek Odasını aldık. Onunla ilgili ayrı bir Post yazacağım. Ama içime çok sindi ve çok mutluyum.
Bizim beşik krem rengi burada bahsetmiştim. Evdeki kumaş depomdan:) çıkardığım pembe organza kumaşlardan çiçeklerle süsledim.
Ortasına çiçek/güneş görünümünde hafif yeşilimsi parlayan taşlar diktim. Önce iğnelerle tutturup yerini belirledim.Sonrada iki dikişle tutturdum.
Ruffles and Stuff'un sayfasında anlatıldığı gibi,kumaşı yuvarlak kesip uçlarını mum'un üzerinde gezdirince resimde göründüğü gibi form alıyor. Sanırsam Laçin bunu Hamarat Diva'da yaptığı çekimlerde de göstermişti. (Yinede isteyen/anlamayan olursa resimlerle eklerim..)
Sonradan bu pembeye uyan yeşil şifon kumaşlarla farklı bir çalışma daha yaptım çok cici bir beşik oldu. Geç olduğu için yarın sonucu fotoğraflayıp eklerim.

Uğrayamadığım blog arkadaşlarımın affına sığınıyorum. Diğer hamile blog yazarlarınada sorunsuz ve rahat bir hamilelik diliyorum ;)

***
Dün bahsettiğim gibi en son resimleri ekliyorum. ;)

Yorumlar

  1. Gunlerimizin bu kadar yakin olduğunun farkında değildim! :) ben de 40ci haftayı 8 Aralık'ta dolduruyorum. Cok hoş bir tesadüf olmuş :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :D

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor, ne büyük mutluluk, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın bebişi:)

    YanıtlaSil
  3. Mordolap ne güzel bir tesadüf! Insallah hayirli haberlermizi paylasiriz hepberaber! ;)

    Fadis Amin,cok tesekkür ederim canim;)

    YanıtlaSil
  4. ne kadar ozenle hazirlanmis hos sevimli bir besik olmus

    YanıtlaSil

Yorum Gönder