Hamilelikte mide yanmasına karşı çözümler


Zaman azaldıkça keyifli hazırlıklarımız devam ediyor. Dün yıkanan kıyafetlerimiz bugün ütülenip yerleştirilmeyi bekliyor. Etrafımızdaki anneler yok canım desede gözüme çook küçük geliyor kıyafetler. :)
Yaklaşık 32.haftadan beri ara ara mide yanmaları yaşamaya başladım. Ondan önce böyle bir rahatsızlığım yoktu. Doktorum kesinlikle ilaca karşı ve kabuksuz fındık ve badem yememi önerdi. Bazen boğazıma doğru öyle bir yanıyorum ki, badem ve fındığın etkisini göstermesini bekleyemiyorum. Beni bu durumlarda süt kurtarıyor. Yudum yudum içtiğim süt yaraya merhem gibi anında yanmayı gideriyor. Bu benim tavsiye edebileceğim bir yöntem. Eğer sizinde tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Eminim bir çok kişiye faydası olucaktır. Çünkü süt herkese yaramıyor maalesef.

Yorumlar

  1. Çok geçmiş olsun.Bir arkadaşım oksijen molekülü sıkıştırılmış zeytinyağı kullanıyor mide yanmalarına karşı.Bir diğer adıda ozon yağı.Ancak hamilelik durumu farklı olduğu için size ballı ılık su iyi gelir diye düşünüyorum.Çünkü bal mide mukozosuna iyi gelen en değerli besin maddesi :)
    Tekrar çok geçmiş olsun.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. evet benim de tek ilacım yudum yudum içtiğim süt...

    YanıtlaSil
  3. sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah,geçicek hatırlamıyacaksınız bile,pembe badiyede bayıldım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder