Kokoşlar buluşması

Yıllar olmuştu liseli arkadaşları görmeyeli ve sonunda bir buluşma planlanıp gerçekleştirildi. İlk buluşma çoğunluğun zamanı olmadığından (tabii bu zamansızlık önce geliyorum dedikten sonra son dakika vazgeçilen bir zamansızlıktı, yani bir nevi uydurma) gerçekleşmemişti. Ufak bir araştırma sonucu bir çoğunun geçen yıllar içerisinde 15-30 kilogramm aldığını ve çekindiği için gelmediğini gösterdi. Bu ortaya çıkınca neyseki sırf hımbıl olan ben değilim diye bizim hatunlar bir oh çekip ikinci buluşma kararlaştırıldı. Ben o zamandan beri görüştüğüm bir arkadaşımla gittiğimde neye uğradığımızı şaşırdık? 2 Resim arasındaki 10 farkı bul deseler en soldaki hatunun kafasındakı ve eteğindeki tüylüler dışında fark bulamazdım herhalde. Erkekler ve 4-5 hatun dışında görüntü buydu. Yine o gece en çok gülen biz, bize bozulan en kokoş, kendini bir beden dar elbiseye sıkıştırıp nefes alamayan oldu. Yinede çok eğlenceli, yıllar sonra herkesi bir arada görmek güzeldi.

Yorumlar

  1. Canım güldürdün beni. Zaman zaman bizde uzun yıllar görüşmediğimiz arkadaşlarla buluşuyoruz. Sanırım böyle bir sahne ile karşılaşsam bende çok güllerdim.

    YanıtlaSil
  2. bizde üniversitedeki arkadaşlarımızla görüşücez mezuniyetten on yıl sonra diye konuşmuş planlamıştık henüz 3 yıl oldu=)

    YanıtlaSil
  3. yahu insan çok değişir 15-20 yılda tedirgin olmanız çok normal,tekrar bir araya gelmek çok keyifli olsa gerek

    YanıtlaSil
  4. Bucanni canım gerçekten çok komikti ;)

    Zeynepcim benim okuduğum bölümde sadece 2 bayandık, lise ve ortaokul aynı okuldaydı ve o zamanın arkadaşları ile daha dolu dolu ve uzun bir zaman geçirdik.

    STİL SAHİBİ BAYANLAR Canım tam 15 yıl oldu. Çok keyifliydi gerçekten.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder