Burda mayıs sayısı ve cici elbiseler

Burda Mayıs 2010 sayısı burada 2 gün sonra çıkıyor.. O kadar çok aklımda olan yapmak istediğim tasarımlar var ki, birde üzerine yeni harikalar ekleniyor.
Dikiş konusunda uzman olmayan ve hatta yeni yeni başlayanlar için burda dergilerinin ilkbahar ve özellikle yazları çıkan dergilerini öneririm.  Kışın ağır ve zor kalıplar bulunurken tam tersi yazın yapımı kolay kalıplar bulunuyor. Herkes için bence bu kalıplar iyi bir başlangıç ;)
Özellikle buna bayıldım :) Renkler ve zevkler zamanla nasıl değişiyor. Eskiden pembeyi hiç düşünemezdim ama şimdi bayılıyorum :)

Yorumlar

  1. Pilav ustasına pembelerle dolu bir bahar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. ben kapaktaki kizin gomleginin rengine modelinee bayildim kesinlikle tam baharlik ya da serin yaz aksamlari icin :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Yorumunuzu görünce bende sizin sayfanızı merak ettim bir dolaşayım dedim.
    Çok hoş, insana huzur veren, eskilere götüren bir sayfanız var öğtrenmiş olmaktan ben çok memnun oldum. Annem çok güzel dikiş dikerdi, benimde eskilerde birkaç etek, pantolon dikmişliğim vardır. Yaptıklarınızı görünce o günlere gittim. Dikiş, mutfak, örgü terapi gibidir.
    Zaman buldukça ziyaretinize geleceğim.
    Sevgilerimle Uğur

    YanıtlaSil
  4. İşte benim tarzım :) bayılıyorum maxi elbiselere her ne renk olursa olsun :)) Bende burda alıp duruyorum ama sadece fikir ediniyorum. Kalıp çıkarmak çok uğraştırıcı gibi geliyor. Kalıp çıkar, kes sonra onu kumaşa aktar gene kes sabır işi. Belki de acemi olduğumdan yanlış yol izleyip yıldırıyorum kendimi. Öğreneceğiz yavaş yavaş :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Tijen teşekkür ederim

    kutsal hatun insan baktıkça bile aklına yaz günleri geliyor

    Uğur CAN dediğin gibi mutfak ve dikiş benim için güzel bir hobi ve terapi gibi. Mutlaka beklerim.Sevgiler

    Bucanni Gerçekten bence dikişin en uğraştırıcı tarafı kalıp çıkarmaktır :P sonra kumaş kesmek ..İşin kolayı makinada dikmektir :) Kendini slkmadan yavaş yavaş başlayabilirsin. Maxi elbiselere bende bayılıyorum, renk renk ne güzel olur..Sevgiler ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder