Eşimin gömleğinden bana bluz

Aslında bu gömlek çöpe gidecekti, ama bu defa aklıma çok daha iyi bir fikir geldi. Eşimin bu çok eski olan bu gömleğinin kollarını, yakasını kesip daralttım. Çizgilere uygun koyu lacivert düğme ve dantellerle kendime bir bluz yaptım. Gören eşimin eski gömleğinden diyince inanamıyor :) Bazı bakışlar çok komik.
Biliyorum bundan sonra yapacaklarımın detaylarını fotoğraflayacağım :P, akşama giyip veya bebek üzerinde resimleyip göstericem.. Şimdi çıkmak zorundayım :P

Bu arada inanılmaz birşey oldu ve e-bay üzeri 79 yılının bütün burda dergilerini aldım. 1 Euro'ya ??? Zamanlama doğru, şahıs içinde önemsiz olursa buna şans deniyor galiba. Ay nasıl mutluyum :) Bugün yarın gelmesi lazım.. Mutlaka detayları yazarım..

Yorumlar

  1. Daha ayrintili foto olsaydi cok guzel olurdu, yaka bolumu sirin duruyor ;)
    Bende gecen senelerde istanbul'a gittigimde eski donemlere ait icinde bir kac kalibi olan cok guzel dergiler almistim 1-1,5 tl. tanesini, ama senin ki super derecinde 1 euro hemde, aman allahim.. =)

    YanıtlaSil
  2. MeRaiL , birazdan daha fazlasını ekleyeceğim. Evet çook mutluyum sorma :) Umarım sende bulursun ;)

    Zeynep : Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  3. güzel görünüyor bluz.o burdalardan neler neler çıkar senin adına sevindim...

    YanıtlaSil
  4. SİHİR teşekkür ederim güzel yorumun için.

    YanıtlaSil
  5. Aaaaa bu E-bay bayagi iyi fikirmis, ben o kadar bakarim E-bay'e ama kaliba hic denk gelmedim:) Hemde 1 euro'ya. Bu sanstanda ustun bir olay olmus:) Kiskansammiki simdi? :)) Biraz daha detayli bir foto koyarsan belki bizde ilham aliriz ne dersin???? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha iyisini sen bulursun insallah. Simdi aradan üc yil gecmis, nereye koyduguma bakmam lazim önce..

      Sil

Yorum Gönder