Burda Nisan 2010 dolu dolu geliyor gibi

Burda'nın sitesinden Nisan sayısına göz atma şansımız oluyor ya, beğendiğim birkaçını buraya eklemek istedim. Biliyorum pek fazla resim eklemiyorum ama bu eksi derecelerde dışarı çıkıp incelerle poz vermek hiç benim işim değil.
Ay benim kadar doktordan korkan varmı bilmiyorum. Bir defa doktor hatası, pardon profesör hatası yüzünden güme gidiyordum ki artık bende doktor fobisi oluştu. Neyse bugün göz doktoruna gittim ve herşey yolundaymış. İyiki eşimle gitmişim yalnız, gözüme daha iyi bakabilmek için bir damla damlattılar, gözbebeklerim kocaman olması bir kenara, çift görmeye başladım. Eve gitmeden biraz toplu bir arkadaşıma uğradım ve ' Ya sorma herşeyi çift görüyorum',dedim. ' Aman tanrım! Seni çift görüyorum deme!', diyince kısa bir şaşkınlık yaşadım. Sonra gülmekten kırıldık..
İyi etrafımda sorunsuz, kendisine dahi gülebilen iyi insanlar var..Umarım sizinde öyledir.. Vee yeni burda ile yeni mevsim gelsiin..

Yorumlar

  1. Sonunda ben de görebiliyorum nisan sayısını, sen yazdığında baktım göremedim bugün aklıma geldi tekrar baktım. Özellikle fiyonklu eteğe ben de bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Nisan sayısı yarın çıkıyor burada, sabahı iple çekiyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Burda nisan sayısını aldım ve fiyonklu eteği, yakası fırfırlı yeşil renkli, çiçekli elbiseyi dikmeye karar verdim.
    Bel çantaları yine moda mı oluyor ne?

    YanıtlaSil
  4. FADİŞ yapınca haber ver, heyecanla bekliyorum :) Evet bu sene bel çantaları yine moda canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder